De Lustige Reiziger

Safi

Weet U lieve lezer.

Marokko moet het niet van z’n steden hebben. Jah tuurlijk, ze mogen er wel zijn. En het is ook maar goed dat ze er zijn. De oude Medina’s zijn er levendig en kleurrijk. Maar er is doorgaans iin de steden niet geweldig veel te beleven. Echt waar.

Mocht u onlangs een partner opgedaan hebben. En denken van ”het zou best ‘s wat kunnen worden”, neem hem of haar (of een mix van beide, ik weet ‘t tegenwoordig ook niet meer….) dan niet als eerste mee mee naar een Marokaanse stad.

Ga naar London. Boek een muurtje met uitzicht over de Theems. Neem een fles wijn naar keuze. Zuip je klem. Bedrijf de liefde. Tip 1 en tip 2. Huur een bootje in Venetië en laat je lekker rondvaren in de grachten. Succes verzekerd! Tip 3: Ga naar Parijs. Neem je geliefde mee in de metro. Stap bij het ondergaan van de zon uit op station Trocadero: loop naar het naastgelegen plein. En zie de verlichtte Eifeltoren in volle glorie. Een (tong)zoen is uw beloning. U relatie kan niet meer stuk. Zijn tips, doe er uw voordeel mee.

Mocht u relatie een beetje zo-zo gaan. En heeft er u er weinig fiducie in. Neem dan de volgende tips ter harte:

Ga naar Londen. Boek een hotelkamer inabij de Big Ben. En zorg ervoor dat die klok elk uur de sponningen in de ramen laat trillen. Tip 2: Neem de lift in de Eiffeltoren naar de bovenste verdieping en flikker je geliefde van de Eiffeltoren. Ze hebben van de vangnetten, maar dan moet je maar hopen dat daar gaten in zitten. Is mij ook een keer gelukt, kwestie van goed mikken. Tip 3: Huur een bootje in Venetië, boek een toer van twee dagen en laat het peddelen aan hem of haar over. Laatste tip: Rijd naar Brussel, zorg dat je tenminste 3 files meepakt op de heenreis en laat over je geliefde heen pissen door dat Mennke. Zijn tips, doe er uw voordeel mee.

Kortom. Alles beter dan een Marokkaanse stad. Behallevvvveeeeeeeeee……..Safi.

Niet dat de stad Safi kan wedijveren met bovengenoemde toeristen-trekpleister (of Kruidvat, ik weet ‘t nooit). Maar in Safi kun je een uurtje of wat gezellig rondstruinen, muntthee met kilo’s suiker naar binnen werken, wandelen zonder het gevaar dat je relatie meteen averij oploopt.

Hier komen de foto’s:

Safi
rustdag

Reacties

Reacties

Roel

Gerrit, ouwe romanticus. Hier spreekt echt een kenner merk ik. Bedankt voor alle tips, ga ik natuurlijk mijn voordeel meedoen ?

Maaar die foto's .............. machtig mooi mien jong

Enjoy ?‍♀️?‍♀️

Gerrit Pleijter

Roel, jij herkent tenminste een ECHTE romanticus!!!

Gerrit Pleijter

Wordt namelijk nog wel 's aan getwijfeld.....

Roel

Hahahaha ? niet door mij hoor, een liefhebber van Novastar is per definitie romantisch

Walter

Prachtige foto’s weer. Deze had je ècht niet in Parijs, Londen of Venetië kunnen maken. Maar wat is er met de innemende, bescheiden en altijd genuanceerde Gerrit gebeurd? Is het het fietszadel of het toetsenbord waardoor je veranderd in een ontketend literair roofdier?

Bram

Ja, Safi is best okay. Zeker als je daar je rustdag hebt.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!