De Lustige Reiziger

Op grote hoogte

Lieve Lezer.

U hebt er inmiddels meer dan genoeg van. Wij kunnen ons dat heel goed voorstellen. Wij kunnen ons heel goed in U verplaatsen.

Om al die berichten te lezen en al die foto's te bekijken. Want U weet ook wel, U heeft ook wel zien aankomen, er volgt natuurlijk een overhoring. En we zijn streng: met een 5,5 heb je het met de hakken over de sloot gered en krijg je een sticker van de juf. Maar een 5,4 of lager - en tijdens mijn basisschool heb ik hiermee redelijk wat ervaring mee opgedaan - meer dan me lief was - (ja lach maar, heb 't zelf maar 's....) dan ben je de pineut. HEREXAMEN!

We gaan beginnen met het proefwerk:

Vraag 1: Wat was de eerste .............ach, lieve lezer laat ik U ook niet lastig vallen met allerhande ingewikkelde vragen. Ik zou ze nog wel kunnen bedenken, echter ik weet zelf de antwoorden ook (nog) niet. Zo'n reis en alle opgedane ervaringen moeten eerst nog wat indalen en verwerkt worden.

Dus laat dat proefwerk maar zitten ook. Kunt U ook wat ontspannen. Net als wij.

Want de laatste dagen hebben we op grote hoogte doorgebracht in de hoofdstad van Maleisië: Kuala Lumpur (Maleisiërs) korten het af naar: KEE EL). Op grote hoogte dus. Joan heeft onderdak geregeld in een van de hoogste gebouwen (hotels) die in deze stad te vinden is. Kuala Lumpur is een stad met grote en waanzinnig hoge gebouwen. Nog sterker: De Petronas Twin Towers staan in KL. En dat is nu het hoogste gebouw (met twee torens) ter Wereld.

We verbleven op de 40e verdieping op ongeveer 140 meter hoogte! De foto's die u hieronder van de stad ziet zijn voor een belangrijk deel vanaf ons bedje in onze hotelkamer gemaakt. Graag uw bijzondere aandacht voor de allerlaatste foto. Wij hebben nog nooit op zo'n hoogte baantjes getrokken...... (ga maar kijken).

Hoe Joan een en ander bekostigd heeft lieve lezer? Ik weet het niet. Hoeveel banken ze daarvoor geld afhandig heeft moeten maken.? Ik wil het geloof ik niet weten. Hoeveel uren nachtelijke slaap ze heeft moeten opofferen om des s' nachts op rovers pad te gaan teneinde de nodige roebels te verzamelen? Het is beter dat ik daar geen weet van heb.

We willen iedereen heel heel hartelijk bedanken voor het vier maanden lang geduldig en enthousiast meereizen en -lezen. Ook waren de reacties altijd weer geweldig fijn om te lezen. Nogmaals heel veel dank daarvoor.

Joan en Gerrit

En nu dan de (allerlaatste) KL-foto's:

The End.

Bram

Een spectaculaire apotheose van jullie wielertripje, het rondje rond de kerk ev, het retourtje van A naar B (en terug) - ... ik begin verdorie qua schrijfstijl wel op Gerrit te lijken :-) ....

Maar wat ik zeggen wilde: wat een prachtige, kleurrijke en overweldigende afsluiting van jullie reis!! Volgende week weer terug in NL, waar de winter plaats heeft gemaakt voor het voorjaar. De vogels op een vroeg ochtend uur al zingen en de parken roze kleuren van de krokussen.

Gerrit en Joan: nog een veilige terugvlucht gewenst en tot gauw!

Gerrit Pleijter

Bram: als je de kans krijgt, ga dan naar KL. Dit is een waar Foto-walhallaa voor je.

Hans

Ik heb weer van jullie reis én de verhalen daarbij genoten Gerrit en Joan! Bedankt daarvoor!
Goede terugreis gewenst en Gerrit, tot op Zypendaal!

Roel

Van grote hoogte terug naar de lage landen.
Mijn examen vrees werd even geprikkeld, maar gelukkig ....geen vragen.

Een kleurrijke afsluiting van jullie geweldige trip.
Het grote nagenieten kan beginnen, het fotoalbum zal weer vol zijn.

Welkom terug en bedankt voor het "meereizen "

Blijf genieten 🚴‍♀️🚴‍♀️

Nicole

Wat was het leuk met jullie mee te reizen Joan en Gerrit en ik ga jullie verhalen, mooie, indrukwekkende en bijzondere foto's nog missen. ;-)
Een hele goede terugreis gewenst. Groetjes en dank jullie wel!

Philippe

Bedankt voor jullie prachtig cadeau, althans, dat vind ik. Je onvoorwaardelijke grappige schrijfstijl. Je kon ruiken, voelen en zien wat jullie mee maakten.

Veilige terugreis.

Philippe

Jos Willems

Beste Gerrit en Joan,
Zoals jullie inmiddels weten reageer ik niet zo snel. Nu moet mij toch even van 't hart dat er bij dit einde van jullie reis bij mij een grote leegte ontstaat. Ik heb met veel aandacht jullie reisverslagen gelezen, foto's bewonderd en mijzelf zoveel ingeleefd in jullie avontuurlijke fietstocht dat ik 'm zelf niet meer hoef te maken! Ik kijk al weer uit naar jullie volgende verslag. Groet en tot ziens, Jos

Rudy de Kruijf (Collega Aqua Viva)

Bedankt om de afgelopen maanden bij jullie op de pakkendrager te mogen zitten. Ik heb ervan genoten, het was telkens even wegdromen uit ons eigen grijze koude kikkerlandje. Ik zal het gaan missen, ook voor ons afkicken dus

Erik Peek

Wat een mooi avontuur! Groet, Erik

Roel Kuster

Het was me een waar genoegen om mee te lezen en te reizen! Het waren mooie verhalen en fantastische foto’s. Veilige terugreis! Gr Roel Kuster

Gerwin

Dank voor de foto's en de verhalen.
Erg leuk om jullie reis zo te een klein beetje mee te krijgen.
Veel plezier de komende tijd met 'terugbladeren'.
Succes en sterkte met het landen in de thuisbasis.